Veilig op weg met de Univé App

Veilig op weg met de Univé App

Vanaf een afstand valt het al op: de auto voor je slingert. Wanneer je ze inhaalt en naar rechts kijkt, zie je een glinsterend scherm in de hand van de bestuurder. Of het nu gaat om telefoongebruikers, bumperklevers of personen die hun richtingaanwijzer niet gebruiken, lijken we tegenwoordig vaak met andere zaken bezig te zijn dan met autorijden. Om hierop in te spelen, heeft Univé besloten een gratis functie toe te voegen aan de Univé App. Deze functie analyseert je rijgedrag en is beschikbaar voor degenen die een Univé-autoverzekering hebben afgesloten of Univé-klanten die ‘Veilig op Weg’ vier weken vrijblijvend willen testen. Zo maak jij je eigen buurt weer een stukje veiliger én spaar je zelf tot maximaal 10% korting op je autopremie.

Ritscore

Tijdens het autorijden meet de Univé App je snelheid, telefoongebruik en de manier van optrekken en remmen. Na elke autorit kun je jouw eigen ritscore inzien. Waar heb je te hard gereden? Of heb je je mobiele telefoon gebruikt? Op basis hiervan ontvang je tips om je rijgedrag te verbeteren en zie je direct hoeveel korting je rijstijl je oplevert. Met deze app spaar je dus eigenlijk voor een goedkopere autoverzekering. Let wel op dat de GPS-tracking op je mobiel altijd aan moet staan, ook als je niet rijdt.

Activatie

Hoe activeer je de ‘Veilig op Weg’ in de Univé App? Dat doe je door deze vijf simpele stappen te volgen:

  1. Sluit ‘Veilig op Weg’ af
  2. Downloaden de Univé App
  3. Activeer ‘Veilig op Weg’
  4. Maak je eerste autorit
  5. Check je opgebouwde korting

Veilig op Weg

Met de Univé App heb je al jouw verzekeringszaken op zak, altijd en overal. Zo kun je jouw verzekeringen controleren, zorgkosten declareren en ook je rijgedrag meten. Maak het verkeer in jouw buurt veiliger met ‘Veilig op Weg’ en verdien maximaal 10% korting op je autopremie. Sluit nu een autoverzekering af bij Univé en download de Univé App nu!

Heb je al een Univé-autoverzekering? Dan kun je de dekking bijsluiten in de Univé App of via Mijn Univé.

Bron:  https://www.unive.nl/autoverzekering/veilig-op-weg