De Veiligebuurt score geeft aan hoe veilig je woont in jouw buurt. Hoe veilig zijn de buurten in jouw gemeente?

Laatst bijgewerkt: 06-02-2019

  • Detail cijfers van 2018 worden pas in de loop van het jaar gepubliceerd door de politie zodra alle data compleet en geformaliseerd is. Op dat moment zullen wij de data ook verwerken.

De Veiligebuurt buurtscore is door ons samengesteld om zowel buren als bestuurders meer inzicht te geven in de verschillen die er binnen een gemeente bestaan. We richten ons niet op alle vormen van criminaliteit. Met name hetgeen dat je woonveiligheid en gevoel voor veiligheid beïnvloed nemen we mee in onze score.

Ter volledigheid een kleine disclaimer:  De inhoud van deze website is met uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht. Veiligebuurt controleert en actualiseert de inhoud regelmatig. Veiligebuurt kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de website. Veiligebuurt kan in het bijzonder niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of consequenties ontstaan door direct of indirect gebruik van de inhoud van de website.. De score is met zorg samengesteld echter kan het altijd gebeuren dat er een foutje in sluipt. Heb je vragen of feedback voor ons dan kun je ons e-mailen of het contact formulier hiernaast gebruiken.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.