Je kunt andere mensen uitnodigen om de Veiligebuurt app te gebruiken via ‘MEER’ rechtsonder in het scherm. Vervolgens druk je op nodig je buren uit en deel je eenvoudig via bijvoorbeeld WhatsApp, SMS, Facebook of e-mail. video uitleg mensen uitnodigen Je kunt aan je zelf gestarte groepen (als beheerder) ook mensen toevoegen aan je groep. Dit doe je via groepdetails en dan leden uitnodigen. video mensen toevoegen als beheerder aan jouw groep