30 oktober 2016, Den Bosch:

Alarmsysteem praat met buurtpreventie via de Veiligebuurt app

Het WoonVeilig alarmsysteem en de Veiligebuurt app werken vanaf NU samen! Jouw inbraak alarm kan nu direct communiceren met de beste buurtpreventie app in Nederland. Gaat jouw alarm af dan krijgen de buurtbewoner die deelnemen direct een melding. Hierdoor kan de opvolging bij een inbraak worden verkort en meer inbraken worden voorkomen.

Veiligebuurt app verbindt de buurt met elkaar. Door de vele ogen van alle buurtbewoners maken we samen de buurt veilig. Vanaf nu hebben we hier het eerste inbraakalarm aan toegevoegd zodat buurtpreventie nog effectiever wordt. Dit is uniek in de wereld en toont ook aan dat Veiligebuurt zich blijft inzetten om het beste buurtpreventie platform te zijn. We zullen er alles aan doen om jouw straat en buurt zo veilig mogelijk te houden.

Heb je nog geen WoonVeilig alarm? Pak dan nu onze actiekorting!

Hoe het werkt

Als jouw WoonVeilig alarmsysteem af gaat, dan wordt er automatisch een melding gestuurd naar jouw buurt- of straatgroep in de Veiligebuurt app. Alarmen vanuit het inbraakalarmsysteem komen bij de Veiligebuurt-gebruikers op dezelfde manier binnen als de huidige urgente meldingen. Hiermee wordt dus iedereen in jouw groep gealarmeerd en kan dus actie ondernemen wanneer dat mogelijk is.

Als de melding van het alarmsysteem wordt gesloten, dan wordt er automatisch een bericht gestuurd naar de Veiligebuurt-groep en wordt ook hier de melding gesloten.