Slim alarmsysteem van WoonVeilig

Waarom WoonVeilig?

 • De nummer 1 van Nederland in slimme alarmsystemen
 • Beste prijs/kwaliteitsverhouding
 • Gemakkelijke installatie
 • Extra korting voor Veiligebuurt deelnemers
 • Koppel het alarmsysteem aan de Veiligebuurt app

WoonVeilig en Veiligebuurt werken samen

Veiligebuurt heeft WoonVeilig geselecteerd als partner, omdat onze organisaties elkaar goed aanvullen op het gebied van veiligheid. Ten tweede biedt WoonVeilig hoogwaardige producten en diensten tegen een goede prijs. Hierdoor geloven wij dat WoonVeilig de beste keus is voor Veiligebuurt deelnemers.

100%

match

Wat is WoonVeilig?

WoonVeilig is een betrouwbaar alarmsysteem om zelf je huis te beveiligen tegen brand, inbraak of lekkage. Omdat het beveiligingssysteem aan je internetverbinding wordt gekoppeld kun je overal ter wereld via internet je huis en alarmsysteem in de gaten houden en beheren. Bovendien word je bij een melding altijd gewaarschuwd via sms, telefoon, e-mail of via de Veiligebuurt app.

Koop het via Veiligebuurt

De alarmsystemen van WoonVeilig zijn ook te koop in de bouwmarkten. Maar als je het alarmsysteem via Veiligebuurt aanschaft ontvang je als deelnemer niet alleen vijftig euro extra korting. Je steunt tegelijkertijd het Veiligebuurt initiatief. Dus help de Nederlandse buurten veiliger worden door het via ons aan te schaffen. Uiteraard ben je dan gewoon klant bij WoonVeilig en ontvang je dezelfde hoogwaardige service als andere klanten van WoonVeilig.

Steun Veiligebuurt

Een veilige buurt begint bij een veilig thuis

WoonVeilig slim alarmsysteem

Hét alarm voor leden van Veiligebuurt

Je kunt koppelen aan de app en je krijgt extra korting!

50 euro extra korting

Speciaal voor Veiligebuurt deelnemers geeft WoonVeilig nog een extra korting van vijftig euro op een slim alarmsysteem. Kijk voor de kortingscode in de app.

WoonVeilig beveiligingsdienst

Voor slechts € 8,95 per maand (maandelijks opzegbaar) krijg je er ook nog een volledige beveiligingsdienst bij.

Koppel je buurt- en straatgroep

Maak gebruik van de beveiligingsdienst en je kunt ook eenvoudig koppelen met de Veiligebuurt app. Zo kunnen je buurtgenoten direct ingrijpen bij een inbraak.

Koppel je alarmsysteem ook met de Veiligebuurt app

Met het alarmsysteem van WoonVeilig kun je ook eenvoudig koppelen met de Veiligebuurt app. Hierdoor zouden buren bijvoorbeeld direct kunnen helpen als je thuis bent en er een indringer in je huis is. Met de paniekknop kun je dan direct je buurtgenoten op de hoogte brengen. Ook als je niet thuis bent dan kan bijvoorbeeld een inbraakmelding je buren direct alarmeren. Zij zijn er natuurlijk veel sneller dan de hulpdiensten. Door bijvoorbeeld foto’s te maken en de dieven weg te jagen kan heel veel leed bespaard worden.

Hoe werkt het koppelen met de Veiligebuurt app?

NB: beveiligingsdienst (à € 8,95 /maand) is noodzakelijk

Alarmmeldingen uit jouw WoonVeilig Alarmsysteem laat je eenvoudig automatisch delen in je buurt- en straatgroep in de Veiligebuurt app.

Zo stel je het in:

 1. Maak een extra contactpersoon aan met e-mailadres veiligebuurt@woonveilig.nl
 2. Download de Veiligebuurt-app (www.veiligebuurt.nl) en meld je aan
 3. Genereer een testalarm en check of het in de Veiligebuurt-app binnenkomt

Het adres dat je in WoonVeilig hebt ingesteld wordt gebruikt om de melding in de juiste buurtgroep terecht te laten komen.

In de Veiligebuurt-app zelf hoef je niets te doen om het alarmsysteem te koppelen. De camerabeelden van de WoonVeilig camera’s worden niet doorgezonden.

WoonVeilig extra contctpersoon voor koppeling

Steun Veiligebuurt

Gratis Basisdienst of WoonVeilig Beveiligingsdienst?

WoonVeilig biedt flexibele beveiliging volledig aangepast op jouw beveiligingsbehoeften. Wil je alleen een kort push-berichtje op je mobiele telefoon bij een alarm? Kies dan voor de Gratis Basisdienst. Kies je voor zekerheid dan kies je voor de WoonVeilig Beveiligingsdienst.

WoonVeilig Beveiligingsdienst

Voor slechts € 8,95 per maand (maandelijks opzegbaar) ben je 24/7 aangesloten op onze virtuele alarmcentrale. Wij zorgen ervoor dat de door jou opgegeven personen direct gealarmeerd worden bij een alarm en we controleren je alarmsysteem continue op een goede werking. Zo ben je thuis altijd zorgeloos en slim beveiligd en laat je niets aan het toeval over.

 • 24 uur per dag aangesloten op de virtuele alarmcentrale
 • Onbeperkt aantal alarmberichten per telefoon en sms
 • Overal te bedienen met de app en website
 • Uitbreidbaar met videobeveiligingsdienst
 • Uitbreidbaar met opvolgingsdienst BeveiligerAanHuis

De eerste maand ontvang je de volledige WoonVeilig Beveiligingsdienst GRATIS. Zo ervaar je alle voordelen van de slimme en complete huisbeveiliging van WoonVeilig. Daarna kan je op ieder moment overstappen op de Gratis Basisdienst.