open

Koppel jouw alarmsysteem aan buurtpreventie app

Buurtpreventie vermindert het aantal inbraken in de buurt met 30% tot 50%. Het koppelen van jouw alarmsysteem met het buurtpreventie team reduceert de kans op inbraak met nog eens 90%. Een automatische melding die wordt gedeeld in de buurt app activeert je buren en schrikt daarmee de inbreker af.

Kortere reactietijden na melding alarmsysteem

De voordelen van een alarmsysteem zijn duidelijk. Een alarm zelf moet afschrikken en het reactievermogen van de politie verbeteren. Maar met een koppeling met jouw buren kun je de reactietijd nóg korter maken – buren wonen immers dichterbij. Een automatische melding van het alarmsysteem informeert je buren en stelt het buurtpreventieteam van jouw buurt in staat om gericht en snel te reageren.

Hoe ziet een dergelijke melding eruit?

Meldingen vanuit jouw inbraakalarmsysteem komen bij de andere app-gebruikers op dezelfde manier binnen als andere meldingen. Dat betekent ook dat wanneer de melding van het alarmsysteem wordt gesloten dezelfde app-gebruikers automatisch op de hoogte worden gesteld via een bericht en melding wordt gesloten.

 

Nog geen alarmsysteem? Claim hier jouw korting!

Een ander voordeel van de samenwerking met WoonVeilig is het kunnen aanbieden van alarmsystemen met korting. Via onderstaande code kun jij €50,- goedkoper een alarmsysteem van WoonVeilig aanschaffen.

Waarom Veiligebuurt samenwerkt met WoonVeilig

Veiligebuurt heeft het ondersteunen en efficienter maken van het werk van buurtpreventie als doel gesteld. Een laagdrempelige app wat het werven van leden eenvoudiger maakt is één van de vele manieren waarop we dit doen. Het koppelen van alarmsystemen is een tweede.

Over WoonVeilig

Beveiliging eindelijk gemakkelijk gemaakt! WoonVeilig heeft anno 2008 als eerste bedrijf in Nederland het internet-alarmsysteem geïntroduceerd. Hiermee hebben ze beveiliging in één klap eenvoudig en slim gemaakt. Iedereen kan het zelf installeren en bedienen. Al heb je 3 linkerhanden.

In Nederland onder andere bekend van reviews en prijzen van Vara Kassa, ComputerIdee, SBS6, ThuisWinkelAwards, RTL4. Sinds 2012 is Woonveilig gestart onder de naam Egardia in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Frankrijk en België.

Hoe koppel ik mijn WoonVeilig alarmsysteem gratis met de buurt app?

Een gratis app en een gratis koppeling. De Veiligebuurt app is er om de buurtbewoner te helpen en om die reden is de app en haar functionaliteiten gratis.

Iedere WoonVeilig-klant kan direct eenvoudig zelf de koppeling maken via zijn eigen account in de online portal van WoonVeilig. Hier maak je een extra contactpersoon aan of je vult het e-mailadres in bij een bestaand contactpersoon. Vul daar het e-mailadres ‘veiligebuurt@woonveilig.nl’ in. Je geeft dan automatisch toestemming dat een alarmmelding ook naar de Veiligebuurt groepen mogen worden doorgezet.

Natuurlijk dient de Veiligebuurt-app geïnstalleerd te zijn en de volledige registratie doorlopen zodat je automatisch wordt toegevoegd aan de juiste buurtgroep(en). registreren als bewoner in een straat. In de Veiligebuurt-app zelf hoef je niets te doen om het alarmsysteem te koppelen. De camerabeelden van de WoonVeilig camera’s worden niet doorgezonden.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.