open

Legenda

  • BuurtgroepBuurtgroep
  • StraatgroepStraatgroep

Kaart

De Veiligebuurt app is al op vele plaatsen actief in Nederland. Kijk op deze kaart of er bij jou in de buurt ook al deelnemers zijn. Als je de app download en registreert kom je automatisch, op basis van je postcode, in 2 groepen terecht. Dat is de "buurtgroep" en de "straatgroep" zoals je ze ook op deze kaart kunt terugvinden. 

Woon je in dezelfde buurt, dan kom je automatisch bij elkaar in de buurtgroep. Deze groep is gemiddeld een stukje groter dan de straatgroep, je vind enkele omliggende straten bij elkaar zoals het de gemeenten in Nederland de buurten hebben bepaald.

De straatgroep is alleen voor jouw straat. Woon je in een hele lange straat dan knippen we de straat op in delen. We vinden het belangrijk dat je contact heb met je directe buren zodat het een relevante groep is.

Lees meer over de Veiligebuurt app

Buurtpreventie doe je niet alleen

 

Met de Veiligebuurt app hebben we als doel gesteld het zo makkelijk mogelijk te maken om met  je buren en omliggende straten contact te hebben. Ook als je elkaar nog niet kent. We automatiseren de groepen op basis van waar je woont. De Veiligebuurt app groeit heel hard maar we horen ook regelmatig dat leden nog alleen in hun buurtgroep zitten. We werken hard aan meer bekendheid en deelnemers echter hebben we niet de budgetten van de overheid om dure TV reclames in te kopen. We hebben jou daarom hard nodig om je eigen buren uit te nodigen.

Via onze preventiewinkel kun je flyers en stickers bestellen.

Daarnaast kunnen we je eenmalig helpen een uitnodiging per post te versturen (gratis) naar al je buren.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.