open

App Tip: Zet gesprek op "stil"

13 februari 2017 in Veiligebuurt app tips - 0 reactie(s)

Hoe meer buren mee doen met buurtpreventie via Veiligebuurt, hoe meer meldingen er gemaakt worden. Dit zal niet altijd een melding zijn die voor alle buurtbewoners als urgent of belangrijk wordt ervaren. Het resultaat hiervan kan soms zijn dat buren klagen over het onderwerp en dat de berichten als spam worden ervaren. 

Veiligebuurt heeft als doelstelling dat het altijd gaat over de veiligheid in jouw buurt. Dit kan erg breed zijn, denk bijvoorbeeld aan criminaliteit, verdachte personen, vermiste personen, gevaarlijke situatie op straat, maar ook verloren sleutels of ID kaart en nog veel meer.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een melding kan maken over wat hij of zij belangrijk vindt. Ook begrijpen wij heel goed dat bij sommige gesprekken niet iedereen wil deelnemen in dat gesprek. Daarom kun je in de Veiligebuurt app elk gesprek op “stil” zetten of zelfs het gesprek verlaten (zonder dat je meteen heel de groep moet verlaten zoals in een Whatsapp groep), we noemen dit “archiveren” zodat je later ook nog kunt terugkijken mocht je je bedenken. 

Kijk de plaatjes hieronder hoe dit werkt:

  1. Je opent de betreffende groep
  2. Open nu het betreffende gesprek
  3. Tik op de “i” knop rechtsboven
  4. Hier kun je de notificaties voor dit gesprek aan / uit zetten
    Of tik op “Discussie archiveren” om het gesprek te verlaten

 Heb je vragen over de app? Stel deze gerust op onze facebook site. https://www.facebook.com/veiligebuurt/

 

1. Open de groep

2. Open gesprek

3. i knop

4. Stil zetten

 

Terug naar overzicht

Deel dit bericht en help Nederland veiliger worden

Deel Veiligebuurt.nl

en help Nederland veiliger worden

Deze website maakt gebruik van cookies.