Voordelig en snel online verzekerd

Scherp aanbod voor Veiligebuurt leden

Eenvoudig online afsluiten en beheren

Dagelijks opzegbaar

Tot wel 30% goedkoper dan je huidige verzekering

Een heel normale verzekering met voorwaarden die gemiddeld in de markt het meeste worden gehanteerd. Omdat jij lid bent van Veiligebuurt kom je voor deze verzekering in aanmerking. Dat is fijn want je zult zien dat we in sommige gevallen tot wel 30% goedkoper kunnen zijn dan je huidige verzekering.

Yves Verschueren

Ga snel kijken wat jouw premie is want ik geloof dat je veel voordeliger uit bent.

Yves van Veiligebuurt

Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen. Ga naar het product en klik op “Wat is mijn premie?” om vrijblijvend direct jouw prijs te zien.

Waarom bieden wij je verzekeringen aan?

Lang niet iedereen verzekert z’n inboedel. Het is tenslotte geen verplichte verzekering. Zonde. Want je spullen los van elkaar hebben misschien niet heel veel waarde, maar tel alles bij elkaar op en je komt alsnog op een flink bedrag. En stel: je moet dit door brand of diefstal plots vervangen, dan doet dat pijn in je portemonnee. Een inboedelverzekering afsluiten kan daarom de moeite waard zijn.

Je kunt je voorstellen dat verzekeraars voor het bepalen van de premie goed kijken naar de risico’s. Heeft iemand in het verleden al veel schade gehad? Woon je in een buurt met veel inbraken? En natuurlijk voor welk bedrag heb je aan waardevolle spullen in huis dat je wil verzekeren.

Bij Veiligebuurt vinden wij dat je al snel gestraft wordt als je in een hoog risicogroep zit en dat je te weinig beloond wordt als je juist een lager risicoprofiel hebt. Wij zien in onze data bijvoorbeeld dat buurtpreventie echt werkt om het aantal inbraken terug te dringen. Wij geloven dat je dus eigenlijk een betere klant bent voor de verzekeringsmaatschappij.

Meer preventie is minder inbraken

Verzekeringen voor leden van Veiligebuurt

Dit doen we samen met Verzekeruzelf.nl

Alles online

Dagelijks te beëindigen

Lage premie

Goed beoordeeld

Geen gedoe met papieren. Bij Verzekeruzelf krijgt u een digitaal dossier. U kunt altijd online uw verzekeringen aanvragen of aanpassen. En het is nog beter voor het milieu ook.

U kunt elke verzekering per dag beëindigen. Te veel premie vooruit betaald? Dat storten wij gewoon terug op uw rekening. Dat noemen wij: zelfverzekerd

Bij Verzekeruzelf bent u zelf in controle over uw verzekeringen. Dit betekent dat wij u altijd een lage premie kunnen aanbieden. Zelfverzekerd genoeg? Sluit dan een online verzekering af!

Op Kiyoh beoordelen klanten van Verzekeruzelf.nl ons als goed met een gemiddelde van 7,8 op basis van 756 reviews. We werken er hard aan om hier minimaal een 8 van te maken. Want dat verdient u!