open

Veiligebuurt staat in de top 10 van de Accenture Innovation Awards

13 juni 2017 0 reactie(s)

Stem hier

De Accenture Innovation Awards is een jaarprogramma waar de meest toonaangevende innovators van start-ups, corporates, gemeentes en goede doelen bijeenkomen. Door middel van interactieve workshops en discussies leren wij bij Veiligebuurt steeds meer op het gebied van veiligheid, mobiele applicaties en meer. Je kan je immers voorstellen dat er op het gebied van technologie, wetgeving en veiligheid continue veranderingen zijn. 

Waarom heeft Veiligebuurt mijn stem nodig?

Meer buren door media-aandacht

De Accenture Innovation Awards Publieksprijs heeft een waarde van €20.000 en wordt uitgekeerd in de vorm van adviesuren en naamsbekendheid. De tijd die media als RTL, RTLZ, Studio Startup, Elsevier en meer aan ons besteden helpt uiteraard het promoten van het gebruik van de Veiligebuurt App in jouw buurt.

Betere gebruikerservaring & nieuwe features

Veiligebuurt is een groot voorstander voor samenwerkingen. Het kunnen combineren van de beste oplossingen en het uitwisselingen van de vele ervaringen zorgt voor een geweldig eindproduct. Een succesvolle deelname zorgt ervoor dat wij in contact met de meest talentvolle spelers op het gebied van veiligheid en mobiele applicaties.

Waarom willen wij samenwerken met veiligheidsinstanties?

Veiligebuurt maakt de buurt veiliger door te verbinden. En het verbinden van meldkamers, politie, buren en alarmsystemen doet precies dat. Automatische meldingen naar zoveel mogelijk mensen, de buren en de professionals vergroot de effectiviteit van de Veiligebuurt App enorm. Bovendien verbetert het idee dat je als buurtbewoner in nauw contact staat met alle belangrijke spelers op gebied van veiligheid het veiligheidsgevoel.

Waarom willen wij samenwerken met mobiele applicatie guru’s?

Jouw ervaring met de Veiligebuurt App staat hoog in ons vaandel en wij sparren graag met de meest talentvolle app experts om onze vele doelstellingen met betrekking tot jouw gebruikerservaring te behalen. Een alert moet immers snel gemaakt zijn, meerdere discussies moeten eenvoudig te beheren zijn en het allerbelangrijkste nieuws binnen jouw buurt moet je in één oogopslag kunnen zien.

Kortom, wij hebben jouw stem écht nodig!

Jij kan via deze link stemmen met Facebook, Twitter en LinkedIn. Ja, je mag in totaal maximaal drie stemmen geven – één per social media account.

Stem hier

Terug naar overzicht

Deel dit bericht en help Nederland veiliger worden

Deel Veiligebuurt.nl

en help Nederland veiliger worden

Deze website maakt gebruik van cookies.