open

Storing verholpen

10 juli 2017 in Over Veiligebuurt - 0 reactie(s)

Afgelopen weekend kampte een aantal van onze gebruikers met een storing. Gebruikers die geen push notificatie kregen als een buurtbewoner een bericht had geplaatst hebben deze alsnog ontvangen. Is de discussie gesloten? Dan is een reactie niet meer nodig. Is de vraag van jouw buur nog onbeantwoord? Reageer dan alsnog indien je informatie hebt.

Controleberichten

Elke eerste maandag van de maand stuurt Veiligebuurt haar gebruikers een controlebericht. 12:00 uur, het alom bekende tijdstip dat meerdere veiligheidsoplossingen worden getest. Veiligebuurt werkt aan grote updates voor de applicatie en een aantal daarvan vergen veel van het systeem. Om er altijd zeker van te zijn dat jij een Alert kunt maken en al jouw buren deze ontvangen, testen wij ons systeem en de instellingen van jouw telefoon één keer in de maand.

Ik weet niet zeker of mijn telefoon en app goed zijn ingesteld

Ontvang jij geen of sporadisch notifications vanuit de Veiligebuurt app? Dan is jouw telefoon waarschijnlijk niet goed ingesteld. Je kan dit eenvoudig aanpassen: Instellingen > Geavanceerde instellingen > Batterijmanager > Beschermde Apps > Vink Veiligebuurt AAN

Lukt dat niet? Dan kun je eenvoudig contact opnemen met ons support team. Vergeet niet het type telefoon en applicatie versie mee te sturen.

Terug naar overzicht

Deel dit bericht en help Nederland veiliger worden

Deel Veiligebuurt.nl

en help Nederland veiliger worden

Deze website maakt gebruik van cookies.