open

Stem op Veiligebuurt - geselecteerd voor Accenture Innovation Awards 2016

5 oktober 2016 in In de Media, Over Veiligebuurt - 0 reactie(s)

Help je ons de Innovation Awards publiekprijs winnen!? 

Wij zijn geselecteerd voor de Accenture Innovation Awards. Een vakjury gaat ons beoordelen, maar daarnaast kan het publiek stemmen via social media. Het is simpel – wie de meeste ‘social votes’ verzamelt wint de publieksprijs.

Stemmen doe je op onze eigen pagina op de Accenture Innovation Awards website, via de Twitter, LinkedIn en Facebook knoppen. Iedere persoon mag via alle 3 de kanalen een stem uitbrengen, dus maximaal 3 stemmen per persoon.

Waarom stemmen? 

Door te stemmen help je Veiligebuurt bekender en groter te worden. Op deze manier maak je zowel je eigen buurt, als heel Nederland een stukje veiliger. Je helpt direct mee:

  • om de Veiligebuurt app beter te maken,
  • zodat wij het nog makkelijker maken in gebruik,
  • en meer functies voor beheerders kunnen toevoegen.


Over de Innovation Awards
De Accenture Innovation Awards: een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. In Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar, dingen mee naar de felbegeerde Blauwe Tulpen, Groene Tulp en de Publieksprijs.
Bekijk meer op https://innovation-awards.nl

 

Terug naar overzicht

Deel dit bericht en help Nederland veiliger worden

Deel Veiligebuurt.nl

en help Nederland veiliger worden

Deze website maakt gebruik van cookies.