open

Veiligebuurt stelt de vragen

20 oktober 2017 in Over Veiligebuurt - 0 reactie(s)

Veiligebuurt onderzoekt hoe veilig mensen zich in zijn of haar buurt voelen en hoe veilig de buurt daadwerkelijk is. Een heel groot onderdeel daar van is de input die wij van jou krijgen. Een kort maar simpel antwoord helpt ons enorm bij het verbeteren van de veiligheid in de buurten in Nederland.

Waar gebruikt Veiligebuurt de resultaten voor?

Veiligebuurt combineert de resultaten van de vragen die onze users beantwoorden met onderzoeken van de politie, het CCV en andere veiligheidsinstanties. “Het is ontzettend belangrijk dat veiligheid van de leefomgeving van de buurtbewoner serieus wordt genomen. Wij gebruiken de resultaten van de onderzoeken om de gemeente wakker te schudden. Als bewoners herhaaldelijk aangeven dat zij zich niet veilig voelen in hun eigen buurt, dan hoort de gemeente daar adequaat op te reageren”, Tim van Belkom.

Wat voor vragen kan ik verwachten?

Onze gebruikers krijgen af en toe een korte, simpele vraag te zien in de Veiligebuurt app. Wij willen jou en je buren niet langer dan een halve minuut storen met een dergelijke vraag. En uiteraard is het beantwoorden van de vragen vrijblijvend.

Klik hier om direct naar de app te gaan (als je op je mobiel zit).

Terug naar overzicht

Deel dit bericht en help Nederland veiliger worden

Deel Veiligebuurt.nl

en help Nederland veiliger worden

Deze website maakt gebruik van cookies.