open

Veiligebuurt buurtpreventie Nieuwsbrief December

13 december 2016 in Nieuwsbrief - 0 reactie(s)

Steeds meer mensen gebruiken buurtpreventie via Veiligebuurt, graag delen we met je de voortgang en hoe we samen de buurt nog veiliger kunnen maken!

  • MAANDELIJKSE APP UPDATE MET JULLIE FEEDBACK
  • SAMEN NIEUWE DEELNEMERS WERVEN
  • VEILIGE AANBIEDINGEN IN DE VEILIGEBUURT SHOP​

Dankzij jullie feedback hebben we de app weer verbetert. Graag houden we jullie op de hoogte van onze werkzaamheden. Sinds eind november is de nieuwe versie (2.2.16) van de Veiligebuurt-app live. In deze nieuwe versie zijn voornamelijk kleine verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn onder andere links (websites e.d.) klikbaar vanuit de berichten, zijn gebruikers gesorteerd op alfabet en kan je vanuit het profiel (menu) je naam aanpassen. Ook in December verwachten we nog een update. Zorg dat je de laatste versie om problemen in het gebruik te voorkomen. Om deze nieuwe versie te gebruiken hoef je niets te doen als je “automatische updates” aan hebt staan op jouw telefoon. Zie je onderstaande regel niet in jouw versie van de Veiligebuurt app staan dan heb je niet de laatste versie.

 

Ga dan naar de betreffende Appstore op jouw telefoon en zoek op “Veiligebuurt”. Hier kun je de app dan handmatig opnieuw downloaden. (Opnieuw inloggen in de app hoeft niet als alles goed gaat)

 

Aantal gebruikers groeit met hulp van gemeente en woningbouwcorporaties. Zet je contacten in voor een veilige buurt!

Er zijn relatief weinig technisch veranderingen doorgevoerd, aangezien jullie aan hebben gegeven dat er het meest behoefte was aan meer gebruikers in jouw straat en buurt. Hier hebben we ons de afgelopen periode op gericht en dit blijft het speerpunt voor nu. Ons doel voor komende maanden is om Veiligebuurt in heel Nederland uit te rollen, zodat alle buurten veilig worden. Hiervoor werken we nu samen met enkele grote woningbouwcorporaties, gemeentes, verzekeraars en zelfs energiemaatschappijen. Zij promoten ons bijvoorbeeld via hun nieuwsbrief aan hun bewoners of klanten. Dit doen zij belangeloos met als enige doel om Veiligebuurt bij iedereen bekend te maken en zo elke straat en buurt veiliger te maken.

  • Heb je zelf contact met grote organisaties die ons verder kunnen promoten?
  • Of met de gemeente of woningbouwcorporatie uit jouw buurt?
  • Misschien werk je bij een bedrijf dat ons zou willen steunen?

Vraag dan aan hen of ze ons willen promoten via hun communicatiekanalen, of dat ze ons willen sponsoren, zodat wij heel gericht bepaalde buurten of gemeentes kunnen bereiken en 30% veiliger maken. We hebben gemerkt dat gemeentes en woningbouwcorporaties hier vaak positief op reageren, zeker als het van uit hun eigen bewoners komt. In onderstaande bijlage hebben we een standaard communicatieplan en –voorstel toegevoegd.

 

Draag ook je steentje bij!

Je kunt ook zelf al je contacten informeren over de Veiligebuurt app. Dit is nu nog makkelijker gemaakt met de nieuwe knoppen boven in het startscherm en binnen het groepscherm.

 

Blijf je ervaringen met ons delen.

Jullie succesverhalen en positieve ervaringen helpen anderen overtuigen dat ze mee moeten doen met buurtpreventie. Wij willen heel Nederland overtuigen hiervan. Niet alleen om onze app daarvoor te gebruiken maar vooral om gewoon mee te doen, met welke app of initiatief dan ook. Dief gepakt? Inbreker afgeschrikt? Blije buur? Laat het ons weten door te mailen naar info@veiligebuurt.nl Screenshots, foto's, krantenknipsels alles mag!

 

We willen boven alles dat veilig wonen voor iedereen mogelijk is. Naast de gratis buurtpreventie app zijn sommige investeringen zeker de moeite waard. Wij maken deze aanbiedingen mogelijk speciaal voor Veiligebuurt gebruikers. Er volgen snel meer producten.

 


Nog geen inbraakalarm?

Koppel je Woonveilig alarm aan de Veiligebuurt app

Er is één alarmsysteem in de markt dat samenwerkt met Veiligebuurt, daar zijn wij natuurlijk erg blij mee dus laten we dat jullie graag weten... met korting...

Sluit je dit alarmsysteem aan op Veiligebuurt dan kan je automatisch je buurt waarschuwen of om hulp roepen zodra jouw alarm af gaat.

Lees meer hierover op onze site, of ga naar de actiepagina met kortingscode WV20&VB16


Kortingscode WV20&VB16
 

Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe acties

 


Maak er een veilige maand van !

Namens Veiligebuurt en al jullie buren bedankt.
Neem gerust contact met ons op via info@veiligebuurt.nl Olivier, Tim en Yves

Terug naar overzicht

Deel dit bericht en help Nederland veiliger worden

Deel Veiligebuurt.nl

en help Nederland veiliger worden

Deze website maakt gebruik van cookies.