open

Meld je aan voor ons klantenpanel

14 februari 2017 in Over Veiligebuurt, Laatste nieuws - 0 reactie(s)

Klantenpanel definitie: Discussiegroep met klanten, waarbij de focus ligt op de ervaringen, wensen en behoeften van klanten.

 

Regelmatig krijgen we spontaan feedback van onze gebruikers, dit is erg fijn want zo weten we wat er speelt bij de mensen die onze app gebruiken. Soms betekent het ook dat we zelf ook vragen hebben. Waarom krijgen we deze feedback? Vinden andere gebruikers dit ook of is het maar 1 persoon die dit vindt? Soms hebben we zelf een idee ter verbetering van de app maar willen we dat eerst voorleggen aan andere gebruikers om zeker te weten dat het goed is.

Graag nodigen we jullie uit om je aan te melden voor ons klantenpanel. Met jullie willen we namelijk dit soort dingen bespreken. We doen dat liever niet op social media of in de nieuwsbrief omdat niet iedereen erop zit te wachten hieraan mee te werken. Ook kan het voorkomen dat we praten over een probleem dat we willen oplossen of iets nieuws wat we willen doen. En ook daarbij is het niet de bedoeling dat iets een eigen leven gaat leiden, dus bespreken we het liever in een kleinere kring met vaste leden.

Wat moet je doen?

Niet veel, we zullen misschien 1 keer in de maand een email sturen? Je vragen mee te doen in een online discussie? Of een vragenlijstje invullen? Gaan we een keertje echt helemaal los dan organiseren we misschien wel een fysieke bijeenkomst om met elkaar in discussie te gaan of als gebruiker onderling in discussie te gaan. 

Wie zoeken we?

Gebruik jij de Veiligebuurt app en heb je door hoe het werkt? Denk je dat jij anderen kunt helpen met buurtpreventie? Heb jij een mening over wat we doen en kun je hier een positief kritische onderbouwing bij geven? Dan zoeken we jou!

Meld je aan door het contactformulier in te vullen of ons een email te sturen info@veiligebuurt.nl

 

Terug naar overzicht

Deel dit bericht en help Nederland veiliger worden

Deel Veiligebuurt.nl

en help Nederland veiliger worden

Deze website maakt gebruik van cookies.