open

Gefeliciteerd met de 100 duizendste Veiligebuurt buur!

24 februari 2018 0 reactie(s)

Bedankt

...voor deze fantastische mijlpaal voor Veiligebuurt. Dankzij jullie inzet zijn we in korte tijd naar meer dan honderdduizend gebruikers gegroeid. Dus blijf vooral je buren, familie en vrienden uitnodigen dan groeien we door naar de tweehonderdduizend en verder.

Om dit succes te vieren

...hebben we in de laatste nieuwsbrief al aangekondigd dat we twee Veiligebuurt straatborden zouden weggeven aan de buurtgroep die het hardst groeide vanaf dat moment tot de honderdduizendste. Minder dan een week na de nieuwsbrief hebben we dit magische aantal behaald! Nogmaals bedankt voor jullie steun en inzet, maar er was slechts één buurtgroep die het best presteerde in die zes dagen.

Gefeliciteerd Bockhorst!

In een week tijd is de buurtgroep "Bockhorst" (Leiden) gegroeid van 12 naar 46 leden. Een groei van maar liefst 34 in 6 dagen tijd. Met deze groei was deze buurtgroep de hardst groeiende buurtgroep tussen zaterdag 10 februari en het behalen van de honderdduizendste geregistreerde gebruiker van de Veiligebuurt app op vrijdag 17 februari. Zoals beloofd wint deze buurtgroep twee borden voor in de wijk. Ferry en de rest van het Bockhorst team, gefeliciteerd!

Terug naar overzicht

Deel dit bericht en help Nederland veiliger worden

Deel Veiligebuurt.nl

en help Nederland veiliger worden

Deze website maakt gebruik van cookies.