open

Citylab010 subsidie toegekend

23 augustus 2015 in Over Veiligebuurt - 0 reactie(s)

Veiligebuurt komt tot leven
Vorige week het goede nieuws ontvangen dat de gemeente Rotterdam namens CityLab010 aan Veiligebuurt een subsidie heeft toegekend. YES !!! Met deze toekenning kunnen wij de app gaan bouwen en testen in enkele wijken in Rotterdam. Indien dit een succes wordt hebben we ook de toezegging voor een tweede fase waarin we verder aan het platform kunnen werken en de app naar heel Rotterdam kunnen verspreiden.

Wij zijn ontzettend blij dat het gelukt is. We danken CityLab010 en iedereen die heeft geholpen ! En natuurlijk zijn we ook direct aan het werk gegaan.

De app ontwikkelaar 2CoolMonkeys is bijgepraat en aan het werk gegaan. We starten met het schrijven van een communicatie- en marketingplan. En we gaan zo snel mogelijk met alle stakeholders uit het gebied in gesprek. Dit zijn, naast enkele bewoners, ook enkele wijkagenten. We gaan het concept uitleggen en hopen op waardevolle feedback zodat de app naar hun wensen kan worden ingericht.

Ben je nieuwsgierig? Of wil je ook je steentje bijdragen aan een Veilige buurt…? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of info@veiligebuurt.nl

Kijk ook eens op CityLab010 voor meer goede ideeën in Rotterdam

Groet
Tim en Yves

share-logo-12f2f775b0ec4f4735eaee2dcef289bcfb6523bc902fdee1a4f5bcfc2095cc5b.jpg
Terug naar overzicht

Deel dit bericht en help Nederland veiliger worden

Deel Veiligebuurt.nl

en help Nederland veiliger worden

Deze website maakt gebruik van cookies.