open

Leedvermaak om dief in Opsporing Verzocht

6 juli 2017 in In de Media - 0 reactie(s)

 

Opsporing Verzocht vroeg eerder deze week het publiek tips te delen over een woninginbraak en een overval. Een echtpaar uit Tiel had in één maand tijd met beiden te maken gehad. Van de woninginbraak waren er beelden... beelden waar één van de inbrekers niet helemaal lekker uit de verf komt.

Wel schade, geen buit gemaakt

Er is overigens ditmaal geen succesvolle inbraak gebleken. De inbrekers hebben geen buit kunnen maken omdat ze contact geld niet konden vinden in de woning. Wel hebben zij schade gemaakt. Ze tikten namelijk een ruitje in om zodoende het huis te kunnen betreden.

Politie zoekt gewelddadig trio

De politie heeft het vermoeden dat deze inbraak gelinkt zijn aan een gewelddadige overval op dezelfde bewoners van dit huis en vragen dan ook contact met hen op te nemen via onderstaande nummers indien jij informatie hebt. Heb jij 5 minuten over? Bekijk dan het gehele item hier en laat de politie weten als jij denkt te kunnen helpen. Alvast bedankt!

Over Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht is een initiatief tussen het Openbaar Ministerie, de Politie en de AVROTROS. Iedere dinsdag trachten de programmamakers, Anniko van Santen, de politie en het OM verscheidene misdaden op te lossen. Door het delen van de bevindingen die zijn opgedaan in het onderzoek hopen zij waardevolle tips te ontvangen van het publiek om de zaken op te lossen en succesvolle vervolging te garanderen.

Een tip kun je telefonisch doorgeven via de opsporingslijn op het gratis nummer 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem via het gratis nummer 0800-7000. Wil jij liever middels een vertrouwelijk gesprek informatie delen? Bel dan met het Team Nationale Inlichtingen via 079-3458999. Zij zij tijdens kantooruren (08:00 – 17:00) bereikbaar.

Terug naar overzicht

Deel dit bericht en help Nederland veiliger worden

Deel Veiligebuurt.nl

en help Nederland veiliger worden

Deze website maakt gebruik van cookies.