open

Verminder kans op inbraak met 90%

30 juni 2017 in In de Media - 0 reactie(s)

 

Buurtpreventie voorkomt 30% tot 50% van de inbraken. Koppel jij jouw alarmsysteem met je buurt app? Dan reduceer je die kans met nog een 90%!

Een jaar gelegen keek het Smarthome Magazine al uitgebreid naar het alarmsysteem van WoonVeilig. Een jaar later kijkt de redactie van het toonaangevende tijdschrift opnieuw naar het WoonVeilig alarmsysteem én de koppeling met Veiligebuurt.

Wat doet het WoonVeilig Alarmsysteem

In het kort; met het WoonVeilig Alarmsysteem is je huis zonder moeite, zorgeloos en slim beveiligd. Niet alleen tegen inbraak, maar ook tegen brand, koolmonoxidevergiftiging en waterschade.

Installatie is een fluitje van een cent

“Je meldt jezelf aan nadat de centrale geplaatst is, je drukt op de koppel-knop op de centrale en er wordt automatisch gezocht naar sensoren en andere hardware binnen je netwerk. Twee pieptonen later en de accessoire is gekoppeld.”- Martijn Chel van Smarthome Magazine

Het starterspakket

  • Twee bewegingsmelders
  • Een deur/raamsensors
  • Een centrale
  • Een bedieningspaneel
  • Een afstandsbediening

Dit alles is een compleet pakket van 299 euro. WoonVeilig heeft regelmatig verschillende aanbiedingen waarbij smartlampen van het aangesloten Philips gratis meegestuurd worden.

Korting als Veiligebuurt volger

YES! Lees jij dit bericht? Dan kan jij meteen je korting claimen voor een WoonVeilig starterspakket. Je vindt de kortingscode hier.

En hoe ziet een dergelijke koppeling er dan uit?

Het koppelen van je alarmsysteem met de buurtpreventie app van Veiligebuurt is nog eenvoudiger dan het installeren van het pakket. En mocht jouw alarm of die van de buren dan afgaan, dan ziet dat er als volgt uit:

 

"Het WoonVeilig-alarmsysteem en de Veiligebuurt buurtpreventie app hebben samen een unieke functie ontwikkeld. De meldingen van het WoonVeilig alarmsysteem worden gedeeld met de mensen in de app-groep van de straat of buurt. Deze samenwerking is opgezet om Nederland veiliger te maken, de opvolging bij een inbraak te verkorten en daarmee nog meer inbraken te voorkomen." - WoonVeilig

 

Terug naar overzicht

Deel dit bericht en help Nederland veiliger worden

Deel Veiligebuurt.nl

en help Nederland veiliger worden

Deze website maakt gebruik van cookies.