open

Nieuw: Alarmsysteem praat met buurtpreventie via de Veiligebuurt app

30 oktober 2016 in Update, Laatste nieuws, Over Veiligebuurt, Veiligebuurt app tips - 0 reactie(s)

Nieuw: Alarmsysteem praat met buurtpreventie via de Veiligebuurt app

 Het WoonVeilig alarmsysteem en de Veiligebuurt app werken vanaf NU samen! Jouw inbraak alarm kan nu direct communiceren met de beste buurtpreventie app in Nederland. Gaat jouw alarm af dan krijgen de buurtbewoner die deelnemen direct een melding. Hierdoor kan de opvolging bij een inbraak worden verkort en meer inbraken worden voorkomen.

 Veiligebuurt app verbindt de buurt met elkaar. Door de vele ogen van alle buurtbewoners maken we samen de buurt veilig. Vanaf nu hebben we hier het eerste inbraakalarm aan toegevoegd zodat buurtpreventie nog effectiever wordt. Dit is uniek in de wereld en toont ook aan dat Veiligebuurt zich blijft inzetten om het beste buurtpreventie platform te zijn. We zullen er alles aan doen om jouw straat en buurt zo veilig mogelijk te houden.

Heb je nog geen WoonVeilig alarm? Pak dan nu onze actiekorting!

Hoe het werkt

Als jouw WoonVeilig alarmsysteem af gaat, dan wordt er automatisch een melding gestuurd naar jouw buurt- of straatgroep in de Veiligebuurt app. Alarmen vanuit het inbraakalarmsysteem komen bij de Veiligebuurt-gebruikers op dezelfde manier binnen als de huidige urgente meldingen. Hiermee wordt dus iedereen in jouw groep gealarmeerd en kan dus actie ondernemen wanneer dat mogelijk is.

Als de melding van het alarmsysteem wordt gesloten, dan wordt er automatisch een bericht gestuurd naar de Veiligebuurt-groep en wordt ook hier de melding gesloten.

  

 

WoonVeilig instructie

Heb je al een WoonVeilig alarmsysteem, dan kun je eenvoudig zelf de koppeling maken via je account in de online portal van WoonVeilig. Hier maak je een extra contactpersoon aan of je vult het e-mailadres in bij een bestaand contactpersoon. Vul daar het e-mailadres veiligebuurt@woonveilig.nl in. Je geeft daarmee WoonVeilig toestemming dat een alarmmelding ook naar jouw straat in de Veiligebuurt app mag worden doorgezet.

Natuurlijk dient de Veiligebuurt app op je telefoon geïnstalleerd te zijn. In de Veiligebuurt-app hoef je verder niets te doen om het alarmsysteem te koppelen.

Wij vinden privacy heel belangrijk! Er worden geen persoonsgegevens gedeeld en de camerabeelden van de WoonVeilig camera’s worden niet doorgezonden. Dit is een "opt-in" service, deze functionaliteit staat standaard uit tenzij u het zelf handmatig aan zet !

 

 Speciale aanbieding: €50,- korting

Indien je nog geen WoonVeilig alarmsysteem hebt,
dan kan je nu met korting een WoonVeilig alarmsysteem aanschaffen via
https://www.woonveilig.nl/Veiligebuurt en gebruik de kortingscode WV20&VB16

 

Waarom doen wij dit?

Simpel... Omdat dit helpt om jouw buurt veiliger te maken. De Veiligebuurt app wordt verbeterd zodat buurtpreventie ook van moderne technieken gebruik kan maken. Tot op heden is er geen inbraakalarm dat echt snel kan reageren op een situatie omdat niemand de hele buurt als hulplijn instelt.

Een modern inbraakalarm heeft vaak een meldkamer. Gaat het alarm dan belt iemand van de meldkamer jou, je familie of een vriend. Waarschijnlijk haast je nu naar huis, ziet dat het mis is en belt de politie. Allemaal te laat, de dief is al gevlucht.

Met Veiligebuurt en WoonVeilig kunnen je buren helpen omdat ze DIRECT op de hoogte zijn van het alarm. Alleen de inbreker wegjagen is al voldoende om schade en diefstal te voorkomen.

WoonVeilig is de eerste partner met wie wij samenwerken, omdat zij net zo innovatief zijn als wij en kwaliteit leveren. In de toekomst zullen we ook andere alarmsystemen kunnen koppelen aan Veiligebuurt.

 

Over WoonVeilig

WoonVeilig is de marktleider van doe-het-zelf internet alarmsystemen in Nederland en heeft al meer dan 8 jaar ervaring met de ontwikkeling van betrouwbare alarmsystemen. WoonVeilig wordt onder andere verkocht door Hornbach, MediaMarkt, is aangeraden door Vara Kassa en wordt door de Duitse consumentenbond als Zeer Goed beoordeeld.

 

 

Namens Veiligebuurt en al jullie buren bedankt.

Neem gerust contact met ons op via info@veiligebuurt.nl

Olivier, Tim en Yves

Terug naar overzicht

Deel dit bericht en help Nederland veiliger worden

Deel Veiligebuurt.nl

en help Nederland veiliger worden

Deze website maakt gebruik van cookies.