Voor beheerders en de oorspronkelijke melder is het mogelijk om een melding te verwijderen. We raden het verwijderen van meldingen echter niet aan, omdat de gedeelde informatie wellicht nog mensen kan helpen. Het is dan ook meestal beter om een melding te sluiten. Mocht je de melding toch willen verwijderen dan is dat uiteraard wel mogelijk. Let wel op. Het is namelijk niet mogelijk om de verwijderde melding weer terug te zetten en eventueel bewijsmateriaal zal verloren gaan.

Melding verwijderen