Melding sluiten

Bij Veiligebuurt vinden we dat veiligheidszaken het beste besproken kunnen worden als deze goed afgebakend zijn. Daarom hebben we in tegenstelling tot bijvoorbeeld WhatsApp-groepen de mogelijkheid om gescheiden gesprekken te voeren over verschillende veiligheidszaken in de buurt. Op deze manier voorkom je dat gesprekken off-topic gaan en dat mensen afhaken en niet meer alert zijn als er iets gebeurt. Deelnemers hebben namelijk de mogelijkheid om individuele meldingen te volgen of te ontvolgen. Ook is het voor beheerders mogelijk om (afgeronde) meldingen te sluiten voor reacties.

Melding verwijderen

Het is ook mogelijk om een melding te verwijderen. Hoe dit werkt kun je hier vinden. Als er nog nuttige informatie in deze melding staat, dan is dit af te raden. Deelnemers kunnen dan namelijk niet meer zien dat er iets gemeld is in de app. Het is vaak wel fijn voor nieuwe deelnemers om te zien hoe zo’n melding werkt.

 

Melding sluiten (voor reacties)

Alleen lezen

Door een melding te sluiten zorg je ervoor dat er niet meer gereageerd kan worden. De melding wordt “alleen lezen”. Dit is bijvoorbeeld ook ideaal voor een informatieve melding waarbij bijvoorbeeld wat uitleg wordt gegeven over buurtpreventie bij jou in de buurt.