Bij wie moet ik zijn? Wie is de beheerder en hoe kom ik in contact? Dit zijn vragen die vaak voorkomen als mensen lid willen worden van een buurt app. Heb je de juiste persoon gevonden? Dan moet je vaak ook nog eens allerlei persoonlijke informatie met de beheerder(s) delen. Wij van Veiligebuurt vinden dat dat makkelijker en beter kan.

Automatisch in de juiste groep

1234AB

geplaatst op basis van je postcode en straat

Bij Veiligebuurt registreer je met je postcode en straatnaam met huisnummer (dus je hoeft geen telefoonnummer te delen). Op basis van deze informatie plaatsen we je vervolgens automatisch in de juiste straatgroep en buurtgroep. In deze groepen ben je vervolgens alleen herkenbaar aan je schermnaam. Anderen krijgen dus geen extra informatie te zien, tenzij je dit graag met ze deelt.

Door de automatische plaatsing is het dus niet nodig om een beheerder aan te stellen die alle persoonsinformatie bijhoudt. Dit verlicht de taken van een eventuele beheerder enorm. Bij Veiligebuurt kan een beheerder zich 100% richten op het organiseren van buurtinitiatieven gericht op veiligheid en hoeft deze zich niet continue bezig te houden met het administreren van aan- en afmeldingen voor de buurt app.

automatische indeling in de juiste buurt en straat

Makkelijk en beheersbaar

Grote buurtgroepen mogelijk zonder teveel beheer

Door de unieke opzet van Veiligebuurt wordt het dus een stuk makkelijker om je buurt actief te krijgen. Individuele deelnemers hoeven immers alleen maar de app te downloaden en te registreren om meteen actief en alert te kunnen zijn in hun buurt. Voor een beheerder is het natuurlijk wel leuk om iedereen in de buurt mee te krijgen. Hiervoor kan de beheerder allerlei promotietechnieken gebruiken.