open

Alarmsysteemkoppelingen

 

Slim alarm delen met je buren

De Veiligebuurt app heeft een aantal mooie mogelijkheden tot koppelen met slimme alarmsystemen. Dit betekent dat je je huisalarm zo kan instellen dat je straatgroep direct een melding krijgt en poolshoogte kan nemen. Je ge-alarmeerde buren kunnen dan bijvoorbeeld een foto maken van de vluchtende inbreker en dat in combinatie met vluchtrichting doorspelen aan de politie (bel 112). Zo pakken we de boeven en voorkomen we inbraken!

Welke systemen werken allemaal?

Hieronder staan de samenwerkingen/koppelingen die Veiligebuurt op dit moment al heeft. We proberen zoveel mogelijk apparaten te ondersteunen om te koppelen, zodat techniek en mens optimaal samen kunnen werken. Heb je nog ideeën hoe we dit verder kunnen verbeteren? Stuur dan een e-mail naar alarmsystemen@veiligebuurt.nl.

Ik heb een alarmsysteem, maar mijn groep is nog (te) leeg

Zorg dat je buren de gratis app downloaden en deelnemen aan de juiste groep en geef aan dat jouw alarmmeldingen automatisch in die groep geplaatst worden. Alleen samen kunnen we onze buurten veiliger maken! 

 

 

SYSTEMEN

woonveilig_alarmsysteem_alarm.png

WoonVeilig

WoonVeilig heeft een slim alarmsysteem die je makkelijk kunt koppelen aan de Veiligebuurt app.

Kijk hier om te leren hoe het precies werkt

Interesse? Koop dan via onderstaande link en gebruik deze kortingscode: WV20&VB16 (je ontvangt tijdelijk € 50 korting op het systeem) Speciale aanbieding voor Veiligebuurt-gebruikers

comfortability-kit-4.jpg

Comfortability

Comfortability heeft een hele lijn aan slimme apparatuur voor in huis en is ook gemakkelijk te koppelen aan de Veiligebuurt App. 

Kijk hier voor meer informatie.

neighboursecure.png

Neighbour Secure app

Naast bovenstaande systemen is er ook nog de mogelijkheid om via de Neighbour Secure app te koppelen met een heel scala aan alarmsystemen.

Kijk hier voor de handleiding van de Neighbour Secure app.

Hier kun je de app downloaden voor Android

Hier kun je de app downloaden voor Apple iOS 

Deze website maakt gebruik van cookies.