Veiligebuurt integraties

Veiligebuurt werkt met eigen ontwikkelaars en kan daarnaast ook gemakkelijk opschalen indien nodig. Dit stelt ons in staat om in te kunnen spelen op uw maatwerk vragen. U wilt bijvoorbeeld koppelen met uw eigen systeem? Integreren met BIN (Buurt Informatie Netwerk) of ander systeem? Wellicht zijn er meerdere partijen in de veiligheidsregio die in het Veiligebuurt platform een rol kunnen spelen. Zo werken wij momenteel aan een unieke brand/rookmelder die direct de buurt waarschuwt om aanrij-tijd van de brandweer te verkorten bij een urgente situatie. Hier volgen enkele voorbeelden ter inspiratie maar neemt u vooral contact met ons op om uw vraag te bespreken.

Bekijk ook andere diensten van Veiligebuurt

Integratie met andere systemen

De Veiligebuurt app is reeds aangesloten op enkele alarmcentrales en inbraakalarmen. Zo is het mogelijk om meldingen van een extern systeem ook geautomatiseerd naar buren door te zetten. Of andersom meldingen van buren naar een ander systeem toe. Wilt u meldingen openbare ruimte direct in uw eigen systeem ontvangen? Dit kan dus.

Licenties

Het Veiligebuurt platform is gebouwd als een multiplatform app met gebruik van Corodva en het Ionic framework. De applicatie draait op een backend op basis van Amazon webservices (AWS).  Het platform kan op basis van een licentiemodel ook voor andere toepassingen gebruikt worden. De architectuur maakt het makkelijk om groepen te vormen op basis van geografische segmenten en daar communicatie diensten op te leveren. Dit kan real time chat zijn, met 1 of meerdere personen tegelijk of het delen van content zoals nieuws. Bijvoorbeeld kan het platform geexporteerd worden naar het buitenland onder een nieuwe naam en design, of wellicht een gemeente met een eigen app.

Branding

Duidelijk maken dat uw gemeente actieve partner is van Veiligebuurt? Dan kunnen we dit zichtbaar maken in de app. Hiermee geeft u uw inwoners extra vertrouwen. Enkele voorbeelden hoe partners zichtbaar kunnen zijn. In overleg is er veel mogelijk in de app.

Content management systeem (CMS)

Veiligebuurt treed standaard op als redactie op de content die we in de app tonen. Voor exclusieve partners kunnen we toegang verlenen tot het CMS of zelfs een eigen CMS neerzetten. Hierdoor bent u in staat om door eigen personeel rechtstreeks content te plaatsen binnen Veiligebuurt, meldingen te plaatsen of als “super beheerder” in uw gemeente op te treden.

Veiligebuurt diensten

(Buurt)preventie, veiligheid en voorlichting

Veiligebuurt zet zich in voor het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid in de buurt. Als app is het ons doel om functioneel waarde te leveren aan inwoners van Nederland door een laagdrempelig middel te bieden om contact met buren te onderhouden. Niet op sociaal of maatschappelijk gebied maar functioneel op het vlak van veiligheid. Één app met één doel. Voel je veiliger in je eigen buurt!

  • Als communicatiekanaal brengen we relevante, lokale berichten naar de buurt. Een centrale plek voor politie berichten, Burgernet, AmberAlert, urgente meldingen uit de gemeente, voorlichting, cybercrime, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt
  • We treden op als verbinder door buren automatisch bij elkaar in groepen te zetten, ook als je elkaar nog niet kent. Geen sociale buurtapp maar functioneel. Want iedereen wil toch een veilige buurt?
  • Veiligebuurt is een decentrale meldkamer. Buren melden aan elkaar en er kan tussen burgen er instanties ook meldingen uitgewisseld worden. Zelfs je inbraakalarm kan aan Veiligebuurt gekoppeld worden.
  • Oplossingsgericht door het leveren van tips, voorlichting en preventie producten zoals een alarmsysteem of een beter slot op je voordeur.
  • En het is GRATIS voor alle bewoners,. Om dit ook zo te houden in de toekomst levert Veiligebuurt haar diensten onder meer aan overheden en politie.

Bekijk ook de andere diensten van Veiligebuurt

Wat kan Veiligebuurt voor uw gemeente betekenen?

Uitrol van de Veiligebuurt app, leveren van content, rapportages, uitvoering van marktonderzoeken, koppelen met uw systeem of simpelweg alle online elementen. Veiligebuurt concentreert zich op het online platform en dienstverlening op afstand daar zijn wij sterk in. Wij ervaren dat de waarde van het lokale persoonlijke contact niet vervangen kan worden door “buitenstaanders”. Beter een goede buur dan een verre vriend. Wel kunnen we helpen in de voorbereiding van eventuele buurtbijeenkomsten, flyers, brieven, presentatiemateriaal of als vraagbaak. Dit doen we kosteloos voor iedere initiatiefnemer, gemeente en bewoner.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yves Verschueren: (of vul het contact forumlier in)

Yves Verschueren

Yves Verschueren
Oprichter Veiligebuurt.nl
M: +31 6 284 695 63
@: Yves@veiligebuurt.nl

    

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.