Als een groep voor jou niet relevant is en jij hier geen meldingen van wilt ontvangen, dan kan je de groep verlaten. Heb je zelf een groep gestart of ben je beheerder geworden van een groep, dan kan je die groep ook verwijderen. Let op! Hiermee verwijder jij de groep dan ook bij alle deelnemers en zijn alle meldingen verloren, je kunt dit niet ongedaan maken. Is een groep niet meer nodig dan is het wel fijn om op te ruimen.

Meer Veiligebuurt instructies lezen?

Als groepsbeheerder (en groepstarter) in de Veiligebuurt app kan je de groep verwijderen uit het hele systeem. Alle berichten verdwijnen dan ook voor alle gebruikers. Je vindt deze optie door de groep te openen, in de bovenste balk te tikken (bij de (i) voor groepsinformatie).

Indien je geen beheerder bent dan kun je een groep verlaten, de optie “verwijderen” is voor jou dan niet zichtbaar.

groep verwijderen
groep verlaten